pASSION FOR SERVICE
 

DE WERELD VAN DE SEIZOENEN, 

IS DE WERELD VAN SEASONS CATERING!

Seasons Catering verzorgt de complete catering bij u thuis of op uw bedrijfslocatie. Het organiseren van aangelegenheden zoals een personeelsfeest, een bruiloft of een receptie nemen veel tijd in beslag. Seasons Catering draagt graag een steentje bij op het gebied van catering en partyservice.


Wie zit er toch achter de laptop en de telefoon? Nou…dat ben ik, de persoon op de foto, Harmien Timmermans. Ik heb inmiddels veel ervaring in de horeca. Zo ben ik begonnen op Middelbare hotelschool te Groningen, doorgestroomd naar de Hoge hotelschool te Maastricht en beide met succes afgerond. Tussendoor diverse stages en bijbanen in de horeca doorlopen en vervolgens tot het idee gekomen om een catering bedrijf te beginnen. Eind 2009 ben ik hiermee begonnen met simpel hapjes, buffetten en barbecues te verzorgen tot nu o.a. compleet verzorgde bruiloften met alles erop en eraan. We zijn dus al 14 jaar onderweg, maar nog steeds is iedere dag/week weer anders en uitdagend. Je komt overal, iedere locatie is weer anders en daardoor iedere keer weer opnieuw aanpassen en nieuwe uitdagingen.

Tussendoor ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen gekregen en blijft het bedrijf groeien. Ik probeer ook zo vaak mogelijk de cateringen zelf weg te brengen, maar door drukte, kinderen en andere persoonlijke interesses, lukt dat niet altijd. Gelukkig heb ik lieve mensen om me heen die het ook erg leuk werk vinden en waar ik op kan vertrouwen dat het goed komt. Wel vind ik persoonlijk contact heel belangrijk en om de klanten zelf nog even te spreken na de catering. Mijn werk is mijn hobby en ik heb oog voor detail. Ik hou er van om het de gasten naar de zin te maken, ze alles uit handen te kunnen nemen en ze met een tevreden gevoel achter te laten.