pASSION FOR SERVICE
 

VERHUUR

“UITERAARD STAAN WE U ALTIJD GRAAG TE WOORD MET PROFESSIONEEL ADVIES OMTRENT DE PARTYTENTVERHUUR EN
VERHUUR VAN MATERIALEN DIE VOOR UW EVENEMENT VAN BELANG KUNNEN ZIJN…..”

Seasons Catering staat u bij wanneer u een feest wilt organiseren en u heeft niet de juiste materialen.

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan partyverhuur en horecabenodigdheden. Wij organiseren een stijlvol feest, receptie of verjaardag van begin tot eind en nemen alle zorgen bij u weg. In één keer alles voor de deur, scherp geprijsd en met passion for service.

Seasons Catering kan u een totaalpakket leveren en wanneer we het zelf niet in ons assortiment hebben, heeft één van onze partners het wel. We werken samen met diverse verhuurpartners, welke ook passion for service hebben en bij ons in het plaatje passen.

Tenten

Op het gebied van tenten is ontzettend veel te bieden. Wij kunnen u een geruime keuze bieden van zeer luxe tot zeer eenvoudige tenten. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

PERSONEEL*

Seasons Catering kan iedere catering tot een gewenst feest maken. Heeft u bijvoorbeeld een receptie en wilt u niet de hele avond dranken serveren? Dan kunnen wij de horecamedewerkers bieden die uw receptie compleet maakt.

Koelwagen

We hebben een eigen koelwagen in bezit. Deze willen we dan ook graag verhuren, wanneer we de koelwagen niet zelf gebruiken. Beschikbaarheid is op aanvraag.

Aankleding & bloemen

We kunnen de gehele aankleding verzorgen van tent, schuur of welke feestlocatie dan ook. Niks is ons te veel en in overleg is alles mogelijk.

Verlichting

Van kroonluchter in een pagodetent tot professioneel verlichting op uw bruiloft. Het kan allemaal. Voor iedere situatie hebben we passende verlichting.

Springkussens en ballonnenboog

Springkussens voor ieder feestje. Zelfs een wit springkussen voor uw bruiloft en ballonbogen/versiering in elke kleur en maat.

Toiletwagen

Wij zorgen voor zeer nette toiletwagens.

Muziek

Tevens kunnen we de muziek voor u verzorgen. Dat kan gaan om een muziekinstallatie met i-pad en boxen, maar we kunnen ook een band, zanger o.i.d. voor u regelen.


*Uitsluitend in te huren in combinatie met levering van één van onze andere diensten zoals eten, drank of verhuur. Minimale afname 4 uur.