pASSION FOR SERVICE
 

DE KRACHT VAN SEASONS CATERING

 

Alles kan en alles mag


Iets te vieren? Een verjaardag, trouwdag, geboorte of zomaar? Het organiseren van een  aangelegenheid kan veel tijd in beslag nemen. Seasons Catering draagt graag een steentje bij op het gebied van catering en partyservice en denkt graag met u mee.
De kracht bij Seasons Catering ligt in het werken met de verschillende seizoensproducten. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen heeft zijn eigen groenten en smaken en dat vindt u bij ons terug in het assortiment. Zo wordt er bijvoorbeeld in het voorjaar gewerkt met aardbeien en asperges en in de herfst met paddenstoelen en wild. We werken met verse en streekgebonden producten en op verzoek biologisch. Onze doelstelling is om onze klanten positief te verrassen door eerlijk en kwalitatief goed eten te serveren voor de juiste prijs.


Niet alleen wat u op uw bord krijgt, houdt ons bezig. De manier waarop de catering gepresenteerd wordt, is minstens even belangrijk. Gezamenlijk worden uw wensen besproken en maken wij de catering tot een onvergetelijke beleving.


Geheel niet onbelangrijk en waar we dagelijks mee in aanraking komen zijn diëten, allergieën (noten-pinda, lactose-vrij, glutenvrij, etc.) en leefstijlen (vegetarisch, veganistisch, hallal, etc). Geef het aan bij de reservering en wij zorgen voor een compleet aangepaste maaltijd.

 

Offerte