Verhuur

Verhuur

Seasons Catering staat u bij wanneer u een feest wilt organiseren en u heeft niet de juiste materialen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan partyverhuur en horecabenodigdheden. Wij organiseren een stijlvol feest, receptie of verjaardag van begin tot eind en nemen alle zorgen bij u weg. In één keer alles voor de deur, scherp geprijsd en met passion for service.

Om u een idee te geven van de partyverhuur mogelijkheden van Seasons Catering, hebben wij een aantal rubrieken geselecteerd van onze feestbenodigdheden. Uiteraard staan we u altijd graag te woord met professioneel advies omtrent de partytentverhuur en verhuur van materialen die voor uw evenement van belang kunnen zijn. Bovendien willen wij graag ten aller tijden adviseren, zodat u onbekommerd van uw feest kunt genieten.

Tenten
Op het gebied van tenten is ontzettend veel te bieden. Wij kunnen u een geruime keuze bieden van zeer luxe tot zeer eenvoudige tenten. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Personeel
Seasons Catering kan iedere catering tot een gewenst feest maken. Heeft u bijvoorbeeld een receptie en wilt u niet de hele avond dranken serveren? Dan kunnen wij de horecamedewerkers bieden die uw receptie compleet maakt.
*Uitsluitend in te huren in combinatie met levering van één van onze andere diensten zoals eten, drank of verhuur. Minimale afname 4 uur.

Website : MartinMedia.nl

Dinsdag 22 oktober 2019 herfst

Seasons Catering

Zuideind 39
9525 TJ Drouwenerveen
Tel. 06-48157494
info@seasonscatering.nl
www.seasonscatering.nl