"""""""

Het laatste nieuws

BTW-Verhoging per 1 januari 2019
Het btw tarief van 6% is verhoogd naar 9%. Aangezien de inkoopprijzen voor ons ook anders worden, zijn wij genoodzaakt om dit door te berekenen.

Per ingang van 1 februari 2019 worden de prijzen van de arrangementen verhoogd.

Barbecuen tijdens de kerstdagen?


Dat is mogelijk dit jaar. Kijk voor het assortiment op www.seasonscatering.nl/assortiment/Barbecue/
---------------------------------------------

We merken het weer aan alles, regen en wind, bladeren, eikels en kastanjes vallen van de bomen, de kachel en de kaarsjes gaan weer aan en het wordt al vroeg donker......kortom het is herfst! Vandaar dat we weer een heerlijk herfstbuffet hebben samengesteld, welke vanaf vandaag op de website te vinden is.
----------------------------------------------


We blijven maar doorgaan en ons assortiment wordt steeds uitgebreider. Vanaf vandaag kan ook de Argentijse barbecue besteld worden.
----------------------------------------------

En we zijn weer door....Nu de barbecue Costa Rica online!
----------------------------------------------

WK BAREBCUES
Aanstaande zondag, 29 juni 2014, speelte het Nederlands elftal tegen Mexico. Zoals beloofd, bedenken we voor de komende tegenstanders van Oranje, de bijbehorende barbecues. Vanaf vandaag kunt u ook de Mexicaanse barbecue bestellen!

-----------------------------------------------
WEET U DAT.....

wij ook een facebookpagina hebben, waarop wij alle acties, foto's, catering etc. vermelden?

------------------------------------------------

 PASEN 2014
Doet u bij ons een bestelling voor eerste of tweede paasdag, voor zaterdag 12 april, dan krijgt u er gratis een heerlijke paastaart bij.

-----------------------------------------------

OUD EN NIEUW
Voor deze dagen kunt u uit ons gehele assortiment bestellen!
-----------------------------------------------
KERST 2013
Het kerstassortiment staat op onze website. Alleen dit assortiment is te bestellen tijdens de kerstdagen. Alle andere dagen van het jaar kunt u uit ons gehele assortiment bestellen.
------------------------------------------------

BARBECUE 2013
Het barbecue assortiment voor 2013 is bekend. Deze staan vanaf vandaag op onze website vermeld. Ook valt er binnenkort een flyer van ons bij u in de bus. Hou dit dus in de gaten!!!
------------------------------------------------ 

LET OP: Binnenkort weer mooie advertenties met heerlijk samengestelde gerechten en buffetten in de krant.

------------------------------------------------
Tijdens de kerstdagen pakken we altijd uit met luxe buffetten met daarin gerechten die net even anders zijn dan de buffetten die we het gehele jaar aanbieden. Om het assortiment iets uit te breiden voor de kerstdagen hebben we nog een extra buffet toegevoegd met doorgaande gerechten maar overigens erg lekker. Tevens wordt dit buffet geleverd met servies, de benodigde materialen en een in kerstaangeklede buffettafel. Kijk voor het assortiment op: www.seasonscatering.nl/assortiment/Kerstbuffetten/
-------------------------------------------------
DE KERSTDAGEN 2012

Het duurt niet zo heel lang meer en dan is het jaar al weer ten einde. Er komen voor ons nog twee leuke maanden aan en we hebben met plezier weer iets leuks voor de kerstdagen bedacht. Daarnaast kunt u voor oud en nieuw uit ons gehele assortiment bestellen.
-------------------------------------------------

Helaas is het EK voor Nederland snel afgelopen, maar het assortiment van de EK barbecues niet! Wij bieden het gehele jaar de EK barbecues aan, zonder de leuke actie.
-------------------------------------------------

SEASONS CATERING GOES EK 2012!

Het EK Polen en Oekraine gaat van start op 8 juni en eindigt met de finale op 1 juli in Kiev. Vanwege het succes van de barbecues tijdens het WK voetbal, gaan we ons dit jaar richten op de EK barbecues. Daarnaast kunt u de kinderbarbecue en de vegetarische barbecue ins assortiment vinden. Deze barbecues worden inclusief servies, aangeklede buffettafels en een barbecue met gas geleverd en kan ongespoeld retour. www.seasonscatering.nl/assortiment/Barbecue/

VERLIEZEN OF WINNEN? HET AANTAL DOELPUNTEN DAT HET NEDERLANDS ELFTAL MAAKT, DAT AANTAL PERSONEN KRIJGT U GRATIS!
--------------------------------------------------

BINNENKORT KUNT U DE MOGELIJKHEDEN VOOR DE KERSTDAGEN OP DE WEBSITE LEZEN!

--------------------------------------------------
DRENTSE BLUES OPERA

De Drentse Bluesopera is een grootschalig muziektheaterspektakel aan de voet van de Hondsrug bij Gieten. Deze vrolijke satire over de dilemma's van jonge boeren en de toekomst van Drenthe wordt gezongen en gesproken in de Drentse taal. Ingrediënten? Een cast van 30 man, topmuzikanten (van de Blizzards, Lohues en Normaal), nieuwe Drentse Blues, Harry Muskee, trekkers, een schreeuwkoor, giertanken, honderd strobalen en een 10 meter lange Diddly Bow. Na afloop zult u moeten toegeven: "Zukswat hew nog nooit zien".

Voorafgaand aan de avondvoorstellingen kan er worden gegeten op locatie. Er staat een heerlijk Drents buffet voor u klaar verzorgd door Seasons Catering. Het Drents buffet kost € 19,50 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar € 12,50

Het spektakel vind plaats vanaf woensdag 27 juli t/m zondag 21 augustus 2011. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.dedrentsebluesopera.nl
------------------------------------------------------
Nieuw adres

Wij zijn verhuisd en wel naar het volgende adres: Zuideind 39, 9525 TJ Drouwenerveen. Tel: 06-48157494
Wel houden wij het postadres voorlopig zoals op de site staat vermeld.
------------------------------------------------------
Biologisch assortiment

Normaal gesproken werken wij niet met biologische producten, maar het assortiment dat wij bieden kan ook met biologische producten worden bereid.
-------------------------------------------------------
2 maart 2011

De WK barbecues in 2010 waren een enorm succes en daarom willen we in 2011 dit graag doorzetten. Maar...wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing en nieuwe ideeën en daarom bieden wij dit jaar de zeven continenten barbecue aan. Dat betekend dat we voor ieder continent op de wereld een aantal barbecuegerechten hebben samengesteld. Waar het assortiment uit bestaat, kunt u binnenkort op de website bekijken. Verder blijven we de Nederlandse barbecue aanbieden en hebben we de vegetarische barbecue en de kinderbarbecue nieuw in ons assortiment. EN DAT ALLES NOG STEEDS VOOR €15,00 P.P.

--------------------------------------------------------
Herfstmarkt 7 november 2010 te Exloo

7 november a.s. zijn wij aanwezig op de overdekte herfstmarkt in het Hippisch centrum te Exloo. Deze herfstbraderie geeft u de ins & outs van de herfst en kerst 2010. Wilt u ideeen opdoen voor het kerstdiner? Kom bij ons langs en wij geven u de informatie die u nodig heeft voor een geweldig kerstdiner.
  
--------------------------------------------------------
Bruiloft 3 september 2010

Op vrijdag 3 september 2010 hebben wij een mooie bruiloft mogen verzorgen, welke tot in de puntjes nauwkeurig geregeld was door een ieder die er aan mee heeft gewerkt.  En begrijpelijk...... je trouwt maar 1x! Het was een hele mooie dag, en ook ik zal deze dag niet snel vergeten. Maar waarom vertel ik dit? Omdat de bruid en de bruidegom een heerlijk Spaans buffet hebben samengesteld, dat voor ieder feest verzorgt kan worden. Bent u nieuwsgierig geworden? www.seasonscatering.nl/assortiment/seasons-buffetten/

---------------------------------------------------------


Voor het Nederlands elftal is de droom voorbij! Maar Seasons Catering wil het ORANJE gevoel behouden. DAAROM ZIJN DE WK BARBECUES HET GEHELE JAAR DOOR TE BESTELLEN!!

----------------------------------------------------------


Het is zover..... Nederland heeft de finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika bereikt. Zondagavond 11 juli 2010 om 20.30 uur speelt het Nederlands elftal tegen Spanje. Daarom voor de laatste keer een heerlijke Spaanse barbecue, welke geleverd wordt inclusief borden en bestek, barbecue en gas en een aangeklede buffettafel.

 

Forel met serranoham Zalmsalade Knoflooksaus
Kip met Spaanse kruiden Gazpacho Pittige paprikasaus
Gambaspies met knoflook   Ketchup
Groenten aan spies   Cocktailsaus
      Inclusief stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en tappenade
Nederland - Uruguay

 

Dinsdagavond om 20.30 uur voetbalt het Nederlands Elftal tegen Uruguay in de halve finale. Om al vast in de Uruguayaanse sferen te komen hebben wij voor u een heerlijke Uruguayaanse barbecue samengesteld. De barbecue wordt inclusief servies, barbecue met gas, een aangeklede buffettafel geleverd en kan ongespoeld retour.

Pittig gehakt aan spies

Hartige taart met ham en kaas
Sparerib Aardappelsalade afgemaakt met chorizo en bloedworst
Panchos (hotdog)  
Chivito (rundvleeshamburger)  
Pittig kipfilet spiesje  Mayonaise, ketchup, knoflooksaus, cocktailsaus

Inclusief vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter.

Zie voor meer informatie www.seasonscatering.nl/assortiment/De%20feestdagen/

----------------------------------------------------

 

 

Binnenkort valt de Seasons WK voetbal flyer 2010 bij u in de bus!!!!

-----------------------------------------------------Voorjaarsbuffet

Wij hebben voor u een heerlijk voorjaarsbuffet samengesteld, welke vanaf maandag 8 maart op de site te vinden is. Daarnaast zal ook voor de paasdagen een luxe brunch op de site vermeld staan.


-----------------------------------------------------------------------------

Bruidsbeurs ''Bride and Groom'' te Exloo

Op zondag 7 februari 2010 wordt er een bruidsbeurs gehouden op Landgoed & Residence ''De Hunzebergen'' te Exloo. Tijdens deze beursdag worden er twee modeshows gelopen en zijn er verschillende stands te bezoeken. Ook Seasons Catering is op deze beurs aanwezig en wil u graag helpen met het organiseren van de mooiste dag in uw leven. Dus kom 7 februari langs tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Adres: Valterweg 36, Exloo

 

                                                                                                        

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website : MartinMedia.nl

Dinsdag 22 oktober 2019 herfst


Seasons Catering

Zuideind 39
9525 TJ Drouwenerveen
Tel. 06-48157494
info@seasonscatering.nl
www.seasonscatering.nl