Gastenboek

Gastenboek

Welkom in het gastenboek, laat ook eens een berichtje achter!

Rini en Saskia schreef op 09-10-19 om 14:10 uur :

wij hebben op 5 oktober genoten van een SUPER verzorgd warm en koud buffet ter ere van de verjaardag van onze moeder die 90 is geworden

Iris Veldhuis schreef op 09-10-19 om 10:59 uur :

Tijdens ons familie weekend op 5 oktober hebben we met z’n alle genoten van het heerlijke warm buffet dat precies volgens afspraak geleverd werd. Het was heerlijk en alles precies volgens afspraak. Chapeau !!!

A.Rottine schreef op 21-08-19 om 13:31 uur :

Tijdens ons familieweekend hadden we besloten niet te koken Dit omdat het in de meeste gevallen er op neerkomt dat een paar (meestal dezelfde) mensen in de keuken staan om iedereen van een natje en een droogje te voorzien. Via Google kwamen we achter het adres van Seasons Catering uit Drouwenerveen. Vooraf hebben we met mevrouw het menu besproken en ook verschillende adviezen gekregen. Er waren bij de familie enkele mensen met voedselallergie. Hier is erg goed rekening mee gehouden. Het eten was prima verzorgd en precies op de afgesproken tijd geleverd. Alle gerechten waren voorzien van een kaartje. En bij de aflevering werd op een briefje aangegeven wat de mensen met een allergie niet konden eten. De volgende dag werden borden en bestek on-afgewassen weer opgehaald. We kunnen Seasons Catering beslist aanbevelen, vooral als je met een (grotere) groep op de locatie lekker wilt eten, en geen gedoe met afwas wilt.

J. Busscher schreef op 25-04-19 om 19:57 uur :

Wij hebben genoten van een voortreffelijk voorjaar buffet. Onze complimenten. Heerlijke verse ingrediënten.

T.Jobing. schreef op 21-03-19 om 12:31 uur :

bedankt voor het fijne , lekkere en netjes wat u ons bracht.heerlijk bedankt.
Reactie : Wat leuk dat u een bericht achter heeft gelaten, heel graag gedaan en graag tot een volgende keer!

Tjapko en Jeanette schreef op 20-07-18 om 21:58 uur :

Afgelopen zondag hadden we een familiedag bij ons thuis. Wat een heerlijkheid om dit te laten organiseren door Seasons Catering, geen stres. We hadden al eerder een feest met hun hulp georganiseerd, wat ons toen ook al zeer goed is bevallen.
Drinken, koelkast, glazen en spul voor het buffet werden in de morgen gebracht, het warme buffet aan het begin van de avond. Het was allemaal heerlijk, er was meer dan voldoende. En afwassen hoeft ook niet, alles werd na afloop weer opgehaald. Mede door Seasons Catering een geslaagde dag.
Tot een volgende keer!

Jenny van Tilborg schreef op 20-06-18 om 20:53 uur :

Met 12 vriendinnen twee keer gebruik gemaakt van de catering en het was prima in orde. Warm/koud buffet was erg goed en de barbecue de volgende dag helemaal. Alles keurig op tijd gebracht en weer opgehaald. Een aanrader.

Fam.Wessels schreef op 18-12-17 om 08:33 uur :

Afgelopen zaterdag,16december,aan de Kerklaan hebben wij een uitstekend warm en koud buffet gehad.Ook onze gasten hebben van dit buffet genoten.Dank en ook uw service was heel goed.

familie Henstra schreef op 11-08-17 om 12:06 uur :

het feest t.g.v. een tachtig jarige was mede door de voortreffelijke verzorging van de catering van Seasen catering een groot succes! De presentatie zag er keurig uit. Het was een lust om er naar te kijken en gelet op de reactie van de feestgangers was alles even lekker. Een beter compliment kun je niet krijgen.

Bert schreef op 10-08-15 om 17:02 uur :

Een Bbq voor 35 personen eind juni en het was koud, maar gelukkig konden ze ook terrasverwarmers regelen .( en wat tafels stoelen en glaswerk)
Zag er erg goed verzorgd uit en het was ook voldoende. Ook veel complimenten over het vlees gehad en de afwas ongespoeld retour . Een aanrader.

Website : MartinMedia.nl

Dinsdag 22 oktober 2019 herfst


Seasons Catering

Zuideind 39
9525 TJ Drouwenerveen
Tel. 06-48157494
info@seasonscatering.nl
www.seasonscatering.nl