Assortiment

Assortiment

Lente, zomer, herfst of winter? Ieder seizoen heeft haar eigen kenmerken en daar speelt Seasons Catering op in. Een groen en fris buffet in de lente, een zonnige barbecue in de zomer, een nazomerfeest in herfstige sferen of een buffet met de winterse gezelligheid. Seasons Catering verzorgt het! 

Wij beschikken over een zeer uitgebreid en breed assortiment en voor ieder wat wils. Of het nu gaat om het ver- en bezorgen van warme/koude buffetten, thema buffetten, lunch/koffie buffetten, barbecue's, bittergarnituren, salades, belegde broodjes, soepen, maaltijden of leveren van dranken. Alles is mogelijk. Gaat het om het organiseren van een personeelsfeest, tuinfeest, bruiloft, receptie, kinderfeestje, familiefeest of verjaardag, het ligt allemaal in het bereik van Seasons Catering. Kunt u zelf heerlijk koken, maar heeft u niet de materialen om het feest tot een succes te maken? Geen probleem, huur de feestbenodigdheden bij Seasons Catering!

Catering bij u thuis
Heeft u geen zin om zelf twee uur in de keuken te staan, voor vervolgens vijf minuten plezier en dan nog eens weer twee uur op te ruimen? Seasons Catering verzorgd de gehele of gedeeltelijke partycatering bij u thuis. U kunt onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis vieren met een uitgebreide partycatering, inclusief aankleding, dranken en bediening. Niet voor niets hebben wij passion for service!

Catering bij u op het bedrijf
De beste plaats voor de verzorging van catering kan wel eens uw eigen bedrijf zijn. Of het nu gaat om maaltijden of broodjes tijdens lunchtijd en/of overwerkuren of om diverse bittergarnituren tijdens de vrijdagmiddagborrel? Wij maken een normale werkdag tot een feestje. 

                            

 
Website : MartinMedia.nl